Drakeovo prokletstvo: U najvažnijoj utakmici svoga tima nosio opremu ljutog protivnika
Kanadski reper Drake na svoju listu "žrtava" dodao je još jedan klub

Da čovjek ne povjeruje

Drakeovo prokletstvo: U najvažnijoj utakmici svoga tima nosio opremu ljutog protivnika

E. Dindić

Svi dobro znamo za prokletstvo koji poznati reper Drake donosi, tako kažu bar tamošnji mediji. 

On je jedan od najvjernijih fanova Toronto Raptorsa, ali u sinoćnjoj možda i najvažnijoj utakmici u historiji ove franšize on je nosio opremu ljutog neprijatelja.

Za vrijeme utakmice broj 7 između Toronta i Philadelphie, Drake je nosio šorc Sixersa dok je utakmicu gledao od svoje kuće.

Međutim, kako sam kaže tim za koji navija i dalje je Toronto, ali želio je da iskoristi svoju lošu sreću, kao vid podrške svom omiljenom timu.

Podsjetimo, na kraju Raptorsi su slavili sa 92:90 ludim šutem Kawhi Leonarda koji je na kraju odveo Raptorse  u finale Istočne konferencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi