Najluđi koš ove sezone izazvao ludnicu na ulicama Toronta
Foto: Screnshoot

Nestvarne scene nakon poena Kawhija

Najluđi koš ove sezone izazvao ludnicu na ulicama Toronta

S. Bošković

Košarkaši Toronto Raptorsa sinoć su u sedmoj utakmici polufinala Istočne konferencije savladali Philadelphiju rezultatom 92:90.

Junak sjajnog meča bio je Kawhi Leonard koji je u posljednjoj sekundi postigao odlučujući koš i odveo svoj tim u finale Istoka.

U dvorani je uslijedilo veliko slavlje, a i ulice Toronta su eksplodirale.

Na prepunom trgu svi su u tišini promatrali zadnji napad svog tima, a nakon što je lopta odlučila da uđe u obruč nastupilo je veliko slavlje.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u video zapisu ispod.

Vrijedi napomenuti da će Toronto u finalu istočne konferencije snage odmjeriti s Milwaukee Bucksima koji su s 4:1 u seriji izbacili Boston Celticse.

Promo

Top Komentari

VelaHavle
Eno bakljade i u Kanadi, a nas Zoran Suko, Velid Spaho i Igor Kristic u mozak ubise i smorise kako je to zaostalo i primitivno, kako se nigdje ne koristi bla bla bla
0 0
VelaHavle
Razbit ce ih Bucksi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti