Drama u Bijeljini pripala košarkašima Širokog

Slavili protiv Radnika

Drama u Bijeljini pripala košarkašima Širokog

E. Čaušević

Košarkaši Širokog večeras su kao gosti savladali Radnik sa 64:60 u okviru 9. kola Prvenstva BiH za košarkaše.

Radnik i Široki su večeras odigrali veoma zanimljivu i do posljednje sekunde neizvijesnu utakmicu. Ipak, uz iskustvo Široki je uspio da dođe do pobjede boljom igrom u posljednjih nekoliko sekundi utakmice.

Radnik se dobro držao i imao je šansu da savlada Široki, no na kraju je izostala koncentracija domaćih košarkaša u posljednjim sekundama kada se lomio meč. Domaći su imali zaostatak od jednog poena (60:61) i napad sedam sekundi prije kraja, ali to nisu iskoristili i Široki je na kraju slavio.

Najefikasniji u pobjedničkom timu večeras je bio Drežnjak sa 18 poena, dok je Mikulić dodao dva poena manje. U ekipi Radnika istakao se Pavlović sa 19, te Kokuruš sa 17 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi