"Bit ću kažnjen! Odlično jer zarađujem 25 miliona godišnje"
Foto - Screenshot

Draymond Green nakon sukoba s navijačima Grizzliesa

"Bit ću kažnjen! Odlično jer zarađujem 25 miliona godišnje"

M. Šljivak

Košarkaš Golden State Warriorsa Draymond Green došao je u sukob s navijačima Memphis Grizzliesa tokom druge utakmice polufinalne serije Zapadne konferencije.

Greena, koji važi za veoma prgavog igrača, navijači Grizzliesa su izviždali nakon što je dobio lakat u lice od strane Xaviera Tillmana.

Draymond nije mogao da istrpi povike s tribina, pa je publiku počastio 'srednjacima'. Ne žali zbog toga i svjestan je da će platiti kaznu.

"Ako ćete izviždati nekog ko je upravo dobio lakat u lice i kome ide krv, treba vam pokazati srednjak", rekao je Green i nastavio je:

"Prihvatit ću kaznu. Odigrat ću jednu utakmicu i zaraditi taj novac. Osjećam se sjajno jer sam im pokazao srednjake. Ako ćete već zviždati nekom ko je upravo dobio lakat i ko krvari, to i zaslužujete. Mogao sam imati potres mozga ili nešto tako. Vjerujem da su ovacije bile jer znaju da ću biti kažnjen. Odlično. Zarađujem 25 miliona godišnje i bit će mi zadovoljstvo", saopštio je Green.

Memphis je drugi meč polufinala dobio 106:101 i izjednačio je u seriji na 1-1, a Greena ćemo sasvim sigurno barem još jednom gledati na parketu Grizzliesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi