"Durant će uskoro zamijeniti LeBrona kao najbolji igrač lige"

Fraizer sasvim iskren

"Durant će uskoro zamijeniti LeBrona kao najbolji igrač lige"

M. Šljivak

LeBron James od dolaska u NBA ligu 2003. godine dominira parketima.

Kralj je pravio čuda tokom boravka u Clevelandu i Miamiju, a od naredne sezone ćemo ga gledati u dresu Los Angeles Lakersa.

Legenda New York Knicksa Clyde Fraizer vjeruje da će Jamesa na tronu uskoro zamijeniti Kevin Durant, ali je istakao i da se KD pridružio timu koji ga nije trebao.

"Durant je fantastičan igrač. Međutim, otišao je u tim koji ga nije trebao. On je rame uz rame sa LeBronom i vjerovatno će ga uskoro zamijeniti na tronu kao najbolji igrač lige. Ipak, zbog odlaska u Warriorse još uvijek mu ne mogu odati puno poštovanje koje bi imao da je ostao u Oklahomi i sa tim timom osvojio titulu", rekao je Fraizer.

Možda je Fraizer malo i prestrog jer je isto učinio i LBJ kada se odlučio pridružiti Miamiju gdje je pored sebe imao Dwaynea Wadea i Chrisa Bosha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi