LeBron: Da opet zaigram za Cleveland? Nikad se ne zna

Ne otpisuje mogućnost povratka

LeBron: Da opet zaigram za Cleveland? Nikad se ne zna

Najbolji košarkaš današnjice LeBron James će od nove sezone NBA lige nastupati za Los Angelos Lakerse.

James je sa Lakersima potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 154 miliona dolara, što znači da će po njegovom isteku imati 37 godina.

Ipak, prilično je jasno da LeBron tada neće završiti karijeru, a na pitanje o povratku u Cleveland je dao pomalo zagonetan odgovor.

"Nijedno poglavlje knjige ne zatvaram u potpunosti", poručio je James, koji je tako ostavio mogućnost da i treći put zaigra za Cavse.

LeBron James je prvi put Cleveland napustio 2010. godine kada je otišao u Miami i osvojio dvije titule, da bi se potom 2014. godine vratio i potom sa Cavsima osvojio jedan naslov prvaka.

U dresu Lakersa bi James trebao debitovati 30. septembra protiv Denvera u San Diegu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi