Durant definitivno odlazi, a sada se zna i gdje: Posljednji potez otkrio namjere igrača Warriorsa?
Durant je kupio kuću u New Yorku

Već se mjesecima piše o odlasku Kevina Duranta

Durant definitivno odlazi, a sada se zna i gdje: Posljednji potez otkrio namjere igrača Warriorsa?

S. Pašalić

Kako prenose američki mediji, zvijezda Golden State Warriorsa Kevin Durant je stavio svoju kuću u Zaljevu na prodaju i kupio drugu u New Yorku.

Novinar Ric Bucher je to otkrio u svojoj emisiji The Herd i tako probudio nadu kod navijča New York Knicksa koji su ove sezone gledali kako se njihov tim muči u NBA ligi, a Knicksi su završili na posljednjem mjestu Istočne Konferencije.

Nakon toga je uslijedilo novo razočarenje kada su na NBA Lotteryju dobili tek treći pick na ovogodišnjem draftu.

Već se mjesecima nagađa o prelasku Duranta u New York Knickse, a ovo bi mogao biti i konačni dokaz da se upravo na tome radi.

Prodaja kuće i ne čudi previše s obzirom da se franšiza seli iz Oaklanda u San Francisco i recimo Steph Curry također prodaje svoju kuću.

Međutim situacija oko Duranta je nešto potpuno drugo. Dosta se pisalo o tome ko bi se mogao Durantu mogao pridružiti u Knicksima, a ime koje se najviše spominje je Kyrie Irving.

Pored Duranta, spominje se da bi Warriorse mogli napustiti Klay Thompson, Draymond Green i DeMarcus Cousins.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi