11

Komentari (11)

dinass
Sta je pogresno sto je dosao u tim u kojem je znao da ce uzeti titulu?Bio je odlucujuci igrac i uzeo posteno titulu koju GS nece osvojiti vise nikad.Ako neko misli da je to lako nek ppgleda primjer legendi Barklija i drugih kojima je jedini zal ostala ta titula i koji su promjenili vise klubova ali opet nisu uspjeli da je osvoje dok npr jedan Robert Hory ima 7 titula a prosjecni je igrac.
LOLLOL
Nemas ti pojma uopste o cemu pricas
dinass
Pa hajde poduci me misu!
FreedomBH
Jedan od bolji igraca lige, al i on je ‘ kukavica ‘ kad si vec naveo Barklija sto i on nije ostao u OKC pa pokusao osvojit al nije otisao je laksim putem. Zatim on ima problema svugdje s’Westbrookom ne moze,u GS isto bas me zanima kako ce s Kayrijem ic. GS je bio dominantan i bez njega,trebas imat srece kao u svemu pa i kosarci R.H. Mozda jes prosjecan al 7 titula imati malo je igraca a covjek je bio uvijek na pravom mjestu kad je trebalo biti. GS ce ponovo osvojit a moguce je da dobiju Giannisa iz Milwakija tako da sigurno mogu biti na vrhu opet.
dinass
Svaki odlucujuci sut u zadnjoj sezoni je isao preko njega,kad su stali Kari i Tomson svi su racunali na njega a on nije nikada zakazao.KD je sve ali nije kukavica.Lakom za parama jeste ali nema.te odbrane koja.njega moze zaustaviti,od MJ najdominantniji igrac.Upravu si sad za Netse,proradice tu sujeta i tesko da ce bit ikad prvaci a Hori je znao sutnuti tricu i to je sve,imao je puno srece ili mozda i pameti da bira ekipe koje su bile favoriti i zato ima toliko prstenova a ne moze uci ni u top 200 igraca svih vremena u NBA.
dinass
Ne slazem se za GS,mislim da su oni zavrsili sa titulama,posebno sto je i Green poceo da sere a po meni je on odlucujuci da neki veci rezultat jer jw konstanta koja puni sve rubrike statistike a ne samo poene i trice.
LOLLOL
Prvo Golden State nije bilo koja ekipa vec ekipa koja je bez njega osvojila titulu, ima jednoglasnog MVPa i pobjedila je 73 utakmice bez tog istog Duranta i jedini razlog zasto nisu osvojili back to back je zbog suspenzija i gluposti u finalu. Da ne spominjek da je to ista ekipa koja je samarala redovno Oklahomu u kojoj je Durant godinama bio lider i to koja je bila prepuna talenta. I onda gubis godinama od Golden Statea, samara te Curry ko dijete i ti odes kod Currya nakon toga ko prebijena macka?? NARAVNO da ce on sa svojim talentom u takvoj ekipi biti i MVP i sta sve ne pored spacinga koji pravi ekipa plus enormnom gravitacijom koju Steph vuce, a onda i Klay. Za Duranta je bio to raj jer je igrao non stop 1 na 1 iki cak 1 na 0. Sad ti meni reci kako je to prava titula? To je isto ko da je CR rekao odoh ja u Barcu jbt ga pa cu osvajati spansku ligu i ja jednom. I ne shvatam sta tvoj primjer predstavlja? Da je lako do titule ili tesko? Ako Horry ima 7, onda je lako jel? Nije neki igrac pa mora da je smijesno osvojiti titulu. Buraz, zaboravio sinda je Curry proje nego ato je KD dosao kod njih bio JEDNOGLASNI MVP i to jedini IKAD. Lik je bio poredjen sa Jordanom dnevno. Od tada je lik povukao rucnu iz TAKTICKIH razloga da KD koji je krilo ima vise prostora, a tako se najlakse pobjedjuje. Eto prati dalje ko ce prije ili blize do titule sada, Golden State ili Durant.
LOLLOL
1. Kari i Thompson sa KDom nikad nisu zakazali vec su unistavali sve redom takticki se postavljajucibda rasire teren KDu koji je mozda najtelentovaniji igrac u historiji kosarke. Zasto je kukavica? 1. Pridruzio se ekipi koja ga je pobjedjivala i protiv koje je imao 3:1 u WCF godinu prije. Hej zamisli!!!? 2. Dok nije dosao u Golden State NIKAD nije zabio te velike suteve o kojim ti pricas. Cak stavise, poznat je bio ko neko ko se redovno gubio u bitnim momentima da ne govorim koliko mu je tacno padao procenat polaganja ( jer imam te podatke), a zamisli ostalih suteva.
Austinpowers
i gdje fotografija?
RASanticeva
Izgubljena u prijevodu ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.