Durant fotografijom odgovorio na prozivke: Ove crnčuge izgledaju sretno

Durant fotografijom odgovorio na prozivke: Ove crnčuge izgledaju sretno

E. Škorić

Bob Myers, generalni menadžer Golden Statea, uvrijedio je izjavom Kevina Duranta.

Myers je rekao kako osvojena titula s Durantom nije bila "uživanje", a nije se dugo čekao odgovor Duranta, koji sada igra u Brooklyn Netsima.

"Druga titula sa Kevinom je bila... Kao da smo uradili ono što je trebalo da uradimo, da je to bio dobro odrađen posao. To nije bilo uživanje. Siguran sam da se mnogo ljudi osjeća drugačije. Nije niko bio kriv za to. Jednostavno, ona nije imala nikakvu težinu", rekao je Myers.

Durantu se često osporava da je bio "kukavica", pa se samo priključio ekipi Warriorsa u kojoj je već bilo nekoliko All-Star igrača poput Curryja, Thompsona... U prevodu, vjerovalo se da je došao samo zato jer je znao da će na taj način lako osvojiti titulu.

"Ove crnčuge mi izgledaju baš sretno", napisao je Durant u opisu fotografije, citiravši upravo Myersa.

Top Komentari

Austinpowers
i gdje fotografija?
8 0
dinass
Sta je pogresno sto je dosao u tim u kojem je znao da ce uzeti titulu?Bio je odlucujuci igrac i uzeo posteno titulu koju GS nece osvojiti vise nikad.Ako neko misli da je to lako nek ppgleda primjer legendi Barklija i drugih kojima je jedini zal ostala ta titula i koji su promjenili vise klubova ali opet nisu uspjeli da je osvoje dok npr jedan Robert Hory ima 7 titula a prosjecni je igrac.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi