Durant hvali Dončića: Imaju čovjeka za budućnost
Slovenački košarkaš igra zaista sjajno na početku NBA karijere i naprosto blista u dresu Dallas Mavericksa (Foto: Dallas)

Rijetkost je čuti da Durant nekog hvali

Durant hvali Dončića: Imaju čovjeka za budućnost

M. Šljivak

Luka Dončić odigrao je odličan meč u pobjedu Dallas Mavericksa nad Golden State Warriorsima.

Slovenac je ubacio 24 poena u pobjedi 112:104, a nakon meča stigle su pohvale od jednog od najboljih igrača lige Kevina Duranta.

Rijetkost je da Durant o nekom protivniku govori u superlativima, ali Luka mu se izuzetno dopao kao igrač.

"Sviđa mi se kako igra. Zaista je odličan. Mavsi imaju čovjeka koji može nositi ovu franšizu u budućnosti", komentarisao je Durant Luku Dončića.

Slovenski košarkaš je na prosjecima od 19.5 poena, 6.6 skokova i 4.2 asistencije po meču u dosadašnjem dijelu sezone.

Top Komentari

Emir
Ovaj momak ima predispozicije da bude najbolji bijeli kosarkas ikada. Ukoliko ga povrede ne sprijece u to onda nema ni sumnje. On je jos “dijete” i igra na tom levelu to je nezapamceno.
12 1
Lud
I Musa ima ovaj prosjek ... u razvojnoj ligi :))
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi