Durant je samo iskren: "Razmišljam jedino o novcu"
Sjajni košarkaš Golden Statea očekuje maksimalan ugovor, a trenutno je 11. najplaćeniji igrač lige iza, recimo, Mikea Conleya ili Gordana Haywarda

Želi bogati ugovor

Durant je samo iskren: "Razmišljam jedino o novcu"

Edmir Škorić

Kevin Durant se ne libi reći kako zaslužuje mnogo novca, iako će možda mnogi njegove riječi protumačiti kao pohlepu.

Durant narednog ljeta postaje slobodan agent i sada se nada da će to značiti i veliki ugovor.

On je bez dileme jedan od najboljih košarkaša lige, a osim želje da osvoji novi prsten, ima također i želju da se dodatno obogati.

"Razmišljam o novcu koji ću dobiti. Nikada nisam dobio ogroman ugovor. Vidim da neki po ligi dobivaju ogroman novac i sretan sam zbog njih, ali znam da i ja to zaslužuje. Da budem iskreno, o tome jedno i razmišljam", poručio je KD.

2016. je Durant potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 54,3 miliona dolara. Trenutni ugovor mu je 1+1, a ove sezone zarađuje 30 miliona i po tome je 11. u ligi.

Sljedećeg ljeta bi mogao da dobije bogati ugovor na pet godina od 221 milion dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi