Durant: Nije još gotovo, moramo ispraviti greške u četvrtom meču

Košarkaš Warriorsa nakon susreta

Durant: Nije još gotovo, moramo ispraviti greške u četvrtom meču

Košarkaš Golden State Warriorsa Kevin Durant bio je veoma skroman nakon pobjede protiv Clevelanda sa 110:102. 

Iako je bio najbolji pojedinac susreta, Durant je ipak veći dio zasluga pripisao svom kolegi Stephu Carryju koji je pogodio trojku nako dosta promašaja i na taj način, prema riječima Duranta, digao ekipu.

Osim toga, on poručuje da ova serija još nije gotova i da on i saigrači moraju napraviti novi plan za četvrti susret.

"Osjetio sam da je Stephova trojka bila važnija od moje jer je imao dosta promašaja prije toga. Ali, opet je imao samopouzdanja i tražio je taj šut. Trojka nam je dala dobar momentum jer nismo bili u ritmu, a nakon nje je zakucao i Andre Iguodala", rekao je Durant.

"Nisam još završio sa igranjem košarke, pa ne mogu reći da mi je ovo najbitnija utakica ikada. Nije ovo kraj puta. Treba sutra da treniramo i da napravimo bolji plan za četvrtu utakmicu kako bi ispravili neke greške. Ovo još nije gotovo".

Podsjetimo, četvrti meč se također igra u Quicken Loans Areni i to za dva dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti