Kapiten Sparsa pred majstoricu u Skenderiji

Durmo: Ako ispoštujemo dogovor pobjeda će doći

Košarkaši Sparsa će u nedjelju gostovati u Skenderiji gdje će odigrati treću (odlučujuću) utakmicu play-off serije za treće mjesto protiv Bosne Royal.

Sparsi su u utorak na svom parketu uspjeli poravnati na 1-1 u seriji i izboriti majstoricu, a sada se nadaju pobjedi i u Skenderiji koja bi im donijela plasman u narednu sezonun 2. ABA lige.

Pobjedi svoje ekipe se nada i kapiten Sparsa Ibrahim Durmo koji je govorio za SportSport.ba nakon večerašnjeg treninga.

"Naravno, očekujemo pobjedu. Ako uđemo u susret kako treba i ako ispoštujemo dogovor sa trenerom pobeda će doći, nadam se", poručio je kapiten OKK Spars Ibrahim Durmo i istakao da se nada da će njegova ekipa imati podršku svojih navijača u Skenderiji:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Očekujem da ćemo imati odršku i ovim putem pozivam navijače da dođu u što većem broju i podrže mene i moju ekipu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti