Dvije mlade djevojke nisu mogle da prestanu gledati u Luku Dončića

Kao opijene

Dvije mlade djevojke nisu mogle da prestanu gledati u Luku Dončića

E. Škorić

Luka Dončić i sinoć je protiv New Orleans Pelicansa bio sjajan.

Dallas Mavericksi su razbili Pelicanse sa 130:84 i Dončić nije morao ostati na parketu do kraja, no u onom vremenu što je proveo na terenu, bio je na visini zadatka.

Ubacio je 26 poena uz po šest skokova i devet asistencija. Slovenac je 18. put zaredom imao najmanje 20 poena, pet skokova i pet asistencija, a takav niz u povijesti NBA imao je jedino još Michael Jordan u sezoni 1988/89.

U Dallasu ga već smatraju božanstvom, a posebno ga vole gledati djevojke. Sinoć su neke od njih pored terena zaljubljeno gledale u 20-godišnjeg Slovenca.

U priloženom videu možete da pogledate kako je to kada mlade dame opije mlada NBA zvijezda...

Promo

Top Komentari

Darkwood
Ona ne vidi ni D od Doncica. Mala gleda i vidi €$£¥, ta nju slova interesuje...
10 1
dinas
Gledale su ga kao 100 miliona dolara
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi