19

Komentari (19)

stranputica
Iz utakmice u utakmicu sve lošije i lošije :). Pozdrav!
stranputica
A ovaj Mahalbašić mi je još veća faca :) Slovenac iz Jesenica igra za Austriju. Čini mi se da je skinuo dosta kila. Ali čini mi se da nije loš igrač samo da se malo ostavi hurmašica i bureka :)....Pozdrav!
epa
Ovo je bio najbolji potez njegovog menagera...
King_Kenny
...on se ubio za ovako neke seoske ekipice u kojoj ce moci biti glavni igrac,nije on za neke vece klubove...nek ne mice nigdje iz te ekipe,jer tu mu je odlicno.
Manager
promjena vremena jaka evo i ja osjetim
celikze
Ovo se zove bezobrazluk.To Musa samo tako drsko to vraca samopouzdan*****z respekta samo pucaj.Bravo maestro.
Strankameprati.
Samo treba ostat na zemlji nakon ove sezone, a ne u nekom jacem klubu na klupi razmisljat o ugovoru
delapenja
Eto sta znaci ispravno odabrati ekipu u kojoj ces igrati,sad lagano naprijed,i mozes da biras klub u evropi,Bravo Dzanane
King_Kenny
@delapenja ...jel se zezas?...on ce propasti u bilo kojem vecem klubu,on je za ove male klubove idealan,neka ga tu i nek ne mrda nikud.
Zeromalzinho
Zoilomas
Vraca se musa u top kao ja po vodu 93ce
pjanke.sa
Bravo Dzanane majstore!
Darkwood
Musa majstore, to je to. Nigdje ti ne trebaš da ideš. Tu si gazda. Brate prestani praviti neke grimase nakon svake trice, gluma ti ne leži. Budi normalan. Idemoo
user1640613707
Gdje su oni luzeri što laju o Musi? Što rekao Marijan: "U rupu miševi!" Musa, ponosu Bosne i Hercegovine ❤⚜??
Bosnian_King_Tz
Bravo majstore
Malmi_Suomi
DŽANAN MUSA!!!! BH KING
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.