'Pune se baterije' za rušenje Njemačke: Džanan Musa je na pravi način iskoristio slobodno vrijeme
Foto - E.Haračić

Djevojka Adna mu je velika podrška

'Pune se baterije' za rušenje Njemačke: Džanan Musa je na pravi način iskoristio slobodno vrijeme

Midhat Šljivak

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine priprema se za sutrašnji meč protiv domaćina Njemačke na Eurobasketu.

Pobjeda nad Mađarskom u prvom kolu 'otvorila je apetite' bh. košarkašima i protiv favorizovanih Nijemaca tražit će se pobjeda kojom bi se otvorila vrata drugog kruga takmičenja.

Reprezentativci Bosne i Hercegovine daju sve od sebe na treninzima. Žestoko se radi i priprema za nove izazove koji slijede, ali uvijek ima i mjesta za opuštanje.

Slobodno vrijeme maksimalno se koristi. Uglavnom su bh. košarkaši u šetnjama, a pojedini u Kelnu imaju veliku podršku porodice.

Džananu Musi u Keln je stigla i najveća podrška. Njegova djevojka Adna Dućanović bodri košarkaša Real Madrida koji iza sebe ima zaista odličnu utakmicu protiv Mađarske.

Ispred hotela gdje su smješteni naši reprezentativci Adna i Džanan su razmjenjivali nježnosti i privukli su veliku pažnju.

Oglasi

Ova djevojka je velika inspiracija za bh. košarkaša. Često joj posvećuje pobjede i ona je uvijek uz njega u važnim trenucima.

Svakako se nadamo da će posjeta djevojke pozitivno utjecati na Džanana. Radio je odlično na treningu, imao je fenomenalan meč protiv Mađarske gdje je ubacio 19 poena i od njega se očekuju velike stvari i protiv Njemačke.

Musa je nosioc igre bh. selekcije uz Jusufa Nurkića i ako ovaj duo bude na svom prepoznatljivom nivou, moglo bi sutra biti još radosti na licima navijača Bosne i Hercegovine.

Dvorana u Kelnu sutra će biti ispunjena. Naravno, većinu će činiti navijači domaće selekcije, ali nema dileme da će i Zmajevi kao i uvijek imati podršku navijača.

Utakmica Njemačka - BiH na rasporedu je u subotu od 14:30 sati u Kelnu.

Top Komentari

hake
Umjesto da on uzme pa da puni ovu svoju, on uzeo izveo je malo napolje da bulje zajedno u telefon?
0 7
Bulle
E moj Hake nije ni tebi lako...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi