Početak iz snova u Španiji: Musa izabran za MVP-a prvog kola ACB lige

Odigrao sjajan meč za Breogan

Početak iz snova u Španiji: Musa izabran za MVP-a prvog kola ACB lige

E. Čaušević

Bh. košarkaš Džanan Musa u subotu je debitovao u španskoj ACB ligi u dresu Breogana.

Musa je ljetos na sporazuman način raskinuo saradnju sa Efeson i odlučio je da karijeru nastavi u Španiji.

Mladi bh. košarkaš potpisao je za Breogan koji je izborio plasman u društvo najboljih, proteklog vikenda debitovao je za svoj novi klub u prvom kolu ACB lige i oduševio je sve.

Breogan je na svom parketu pobijedio Tenerife sa 92:73, a najbolji igrač bio je upravo Musa koji je završio meč sa 25 poena, sedam skokova i dvije asistencije i indeksom uspješnosti od čak 35.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Musa je tako zasjenio sve igrače ACB lige jer je izabran za MVP-a prvog kola najjačeg ranga španske košarke što je zaista odličan početak za bh. reprezentativca u novom klubu.

Top Komentari

Slobodas
Vidi se da je bio najbolji peškir boy u NBA
2 12
Jasminn
Eeeeeee jel Musa dobar odmah ni jednog komentara. Dok mu nije islo bilo je po 50 komentara. Cesto se ponosim sto dam Bosanac, ovo nije jedan od tih trenutaka.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije