Očekuju nas mečevi s Finskom i Češkom

Džanan Musa će igrati za BiH u septembru

5

Komentari (5)

Emčuka
Ako u ovakvom sastavu ne pobijedimo Finsku, koja nas je redovno "mlatila" na prvenstvima i ne osvetimo im se za sve te poraze nećemo nikad.
Chupy
Sve je ovo ok, svaka cast za ovakve odluke. Ali ljudi trebamo biti svjesni da ti momci igraju u lizi gdje muda otpadaju od ritma, broja utakmica, treninga, na kraj krajeva od obaveza prema svome klubu. Evo sada ih dizemo u nebesa, normalno, dragi nam jbg sto cemo biti za dvije klase jaci sa tim momcima. Aliiiiiiii, cim kazu ne mogu doci, 99% zbog objektivnih razloga, (jbg nije to Njemacka, Austrija itd gdje je u Bosni za 30-45 min avionom, a i predalek je put a i njihove obaveze u klubu)......., odmah mi njima seronje, pedercine, "patriote", pa govna, smeca itd Malo smo neobjektivan, nezahvalan narod.
karlhajncbrazzo
mlacenica1
Odlicna vijest!
spicolini
Bravo musa majstore!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.