"Još uvijek ste 'mahmurni' nakon Musine zabave? Endesa liga ima lijek za to"

Sjajna objava na Twitteru

"Još uvijek ste 'mahmurni' nakon Musine zabave? Endesa liga ima lijek za to"

E. Čaušević

Bh. košarkaš Džanan Musa nastavio je s fantastičnim partijama u dresu španskog Breogana.

Musa je ljetos potpisao za Breogan i ispostavilo se da je to bila odlična odluka za našeg košarkaša koji je za kratko vrijeme postao ključni igrač u ovom španskom klubu.

Ove sezone Musa igra odlično, a sjajnu formu nastavio je i prije dva dana u meču protiv Baskonije.

Momak iz Bihaća je odličnom igrom uspio da donese preokret svojoj ekipi i pobjedu u meču protiv Baskonije. Musa je meč završio sa 26 poena, šest skokova i tri asistencije.

Sjajan video danas je objavila i Endesa liga na svom Twitteru profilu, a u centru pažnje našao se upravo Musa.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

"Neki su još 'mahmurni' nakon sjajne zabave Džanana Muse. 26 poena, 36 valorizacija. Recep za 'oporavak' jedna tableta i mnogo vode i uživajte", piše u objavi Endesa lige.

Top Komentari

Paradoks
Kad vidim ove majmunolike grimase, dođe mi da povračam.
0 6
Noone
Ovo mu je trebalo..Vratio se u Evropu,kao da i nije, u tim koji je u rangu mnogih američkih .. A on jednostavno mora da bude igrač kojem treba da se da lopta i igra u ruke!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi