Jesu li Grobari pokazali pravo lice? Dočekali su Musu ispred dvorane, uslijedilo je (ne)očekivano!

Grupica navijača Parizana se nalazi u Madridu

Jesu li Grobari pokazali pravo lice? Dočekali su Musu ispred dvorane, uslijedilo je (ne)očekivano!

A. Čaušević

Krajem marta navijači Partizana su oduševili regionalnu javnost načinom na koji su ispratili Džanana Musu i Mariju Hezonu iz Start Arene nakon velike pobjede u regularnom dijelu sezone Eurolige.

Nakon završenog regularnog dijela upravo Real Madrid i Partizan igraju mečeve play-offa za Final Four, a prednost domaćeg parketa imaju Madriđani.

Beograđani su dobili prvi meč 87:89, a drugi susret se igra u četvrtak navečer, također u dvorani Wizinik Centru.

Prije dolaska u dvoranu grupica navijača Partizana je čekala autobus sa igračima Reala i dočekala ih je uvrdama i zvižducima.

Grobari su na španskom jeziku pjevali da je Real ku*va, a svi igrači su izviždani osim Marija Hezonje kojem su skandirali da je "jedan od njih".

Zvižduci i uvrede nisu mimošli ni Musu pa ovakva reakcija navijača Partizana dolazi kao iznenađenje nakon scena iz Beograda od prije mjesec. Šta se dešavalo pogledajte ovdje.

Oglasi

U prvoj utakmici igranoj u utorak Partizan je imao podršku od oko 700 svojih navjernijih navijača, a slično je i u drugoj utakmici.

Inače, Musa je u prvom susretu play-offa poprilično podbacio, imao je niz pogrešnih poteza, posebno u finišu, a meč je završio sa 10 poena.

Poznavajući karakter bh. reprezentativca uvrede navijača Partizana će mu poslužiti kao dodatni motiv za revanš i "pranje obraza" nakon skromnog izdanja u prvom meču.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Musa je ove sezone jedan od najboljih igrača Eurolige sa prosjekom od 15.3 poena i za kratko vrijeme je izrastao u jednog od lidera Reala.

Podsjećanja radi, plasman na Final Four Eurolige koji se održava u Kaunasu će izboriti tim koji prvi dođe do tri pobjede. 

Top Komentari

nakopitam
Pa glupani glupi oni su i u beogradu zvizdali Musi. Sta ste vi ocekivali od njih?
1 0
Drakulaaa
Wow skandal, sok... Kakav naslov.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi