Džanan Musa impresionirao trenere Pacersa na treningu

Dobro je krenuo

Džanan Musa impresionirao trenere Pacersa na treningu

E. Čaušević

Mladi bh. košarkaš Džanan Musa prije nekoliko dana otputovao je u Sjedinjene Američke Države gdje će krajem ovog mjeseca učestvovati na NBA Draftu.

Musa će do drafta trenirati s nekoliko NBA ekipa, a naš košarkaš danas je bio dio treninga Indiane Pacersa. Prema informacijama koje nam stižu iz daleke Amerike treneri ovog tima su oduševljeni sposobnostima bh. košarkaša, a posebno su iznenađeni njegovim šuterskim sposobnostima.

Pojedini američki novinari koji prate put našeg košarkaša pred NBA draft su pohvalili Musu za ozbiljnost i rad na treninzima. Na Twitteru se pojavio i snimak sa Musinog treninga s Pacersima. Musa će u narednom periodu trenirati Portlandom, Denverom, San Antoniom i Utahom.

Top Komentari

Chupy
Mnogi od nas a ne znam zasto, osporavaju, kazu kloc, cackalica itd itd, jako ruzno. Jer nazalost Bosnjo ne podnosi uspjeh svoga, radje bi da i on sam nema nista, nego da ima "nesto" a nego da ima vise od njega. Meni srce veliko ko svemir kad jedno nase dijete ode i pokaze ovakvo umijece. Svu srecu ti zeli svaki normalan Bosanac i Hercegovac.
57 1
Dobar,Los,Zao
Izbacio je bradavicu novinaru,samo da ga pogresno ne protumaći!
1 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi