Bivša NBA zvijezda ostavila komentar Musi, bh. košarkaš mu odmah odgovorio: "Pa trebao bi znati..."

Bivša NBA zvijezda ostavila komentar Musi, bh. košarkaš mu odmah odgovorio: "Pa trebao bi znati..."

E. Čaušević

Bh. košarkaš Džanan Musa oduševljava košarkašku javnost svojim nastupima u španskoj Endesa ligi.

Musa je ljetos potpisao za Breogan koji se plasirao u najjači rang španske košarke, te se ispostavilo da je to bio odličan potez za našeg reprezentativca.

Za kratko vrijeme Musa je postao glavni igrač Breogana i igra u zaista fantastičnoj formi što je pokazao i minulog vikenda u okršaju protiv Valencije.

Breogan je u gostima pobijedio Valenciju sa 98:97, a Musa je bio daleko najbolji igrač na parketu sa 33 poena, deset skokova i četiri asistencije.

Musa je dobio velike pohvale za svoj nastup protiv Valencije, a i sam je objavio sjajnu fotografiju na svom Instagram profilu sa utakmice koja se igrala u nedjelju.

Fotografija je nastala kada je Musa jedan od napada završio zakucavanjem, a u komentarima se oglasio i bivši košarkaš Tiago Splitter koji je sve nasmijao svojim komentarom.

Splitter je pitao Musu da li je obruč niži u toj dvorani pa je on tako zakucao, a naš košarkaš mu je sjajno odgovorio: "Trebao bi to da znaš jer si igrao ovdje".

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Opis nije dostupan.

Splitter je čak deset godina igrao u Španiji i nosio je dresove Baskonije, Bilbaa i Valencije. U svojoj karijeri još je igrao za San Antonio Spurse, Atlantu Hawkse i Philadelphiju 76erse. Trenutno je u Brooklyn Netsima gdje je član trenerske ekipe.

Top Komentari

Slobodas
cjepac , ubaci 20 p SPORTSPORT.ba u extazi !
2 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi