Otac Džanana Muse se rijetko oglašava, ali sinoć je jednostavno morao

Ponosan na svog sina

Otac Džanana Muse se rijetko oglašava, ali sinoć je jednostavno morao

E. Čaušević

Košarkaši Breogana sinoć su u gostima pobijedili Valenciju sa 98:97, a fantastičan meč odigrao je bh. košarkaš Džanan Musa.

Breogan je odigrao odličnu utakmicu na gostovanju u Valenciji i u jednom trenutku imao je prednost od 25 poena, ali smo u samoj završnici utakmice gledali nevjerovatnu dramu.

Valencia je uspjela da se vrati u meč u posljednjoj minuti, te čak skoro preokrene meč, ali na kraju je Breogan uspio nekako da slavi sa 98:97 i dođe do najveće pobjede u ovoj sezoni ACB lige.

Musa je odigrao odličan meč i vodio je Breogan do pobjede, te je bh. košarkaš pokazao da je trenutno daleko najbolji košarkaš u svojoj ekipi.

Naš košarkaš je u prvih pet mnuta meča zabio čak 14 poena i to je bio najbolji pokazatelj da je itekako raspoložen za igru, te da će ga ekipa Valencije teško zaustaviti.

Musa je na kraju završio meč sa double-double učinkom i uspio je da ubaci čak 33 poena, te doda još deset skokova i četiri asistencije.

Momak iz Bihaća je svojom igrom u sinoćnjoj utakmici oduševio košarkašku javnost i pokazao je još jednom o kakvom igraču se radi. Svojom sjajnom igrom uspio je da "izvuče" i komentar svog oca Rusmira koji se rijetko oglašava javno o igrama svog sina Džanana.

Rusmir Musa rijetko komentariše javno Musine izvedbe, ali je sinoć na Facebooku jednostavno morao da reaguje i bilo je jasno koliko je ponosan na svog mlađeg sina Džanana.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

"Ja inače ne komentarišem ovakve stvari često, ali ovo se jednostavno mora iskomentirati...", napisao je, između ostalog, Rusmir Musa putem Facebook profila.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

enko
Ebes NBA,ima dobrih klubova i u europi
7 1
Chupy
Svaka cast, ali nazalost, njegova konstitucija, gradja itd itd, nikada mu nece dozvoliti da igra u NBA-u. On je takve gradje i to treba prihvatiti. U NBA-u pored onih gorostasa izgleda kao teletabis i tu svaka prica zavrsava. On moze i nabaciti nekakvu masu itd itd, ali on onda nije vise taj igrac. Gubi brzinu, epsplozivnost, jednostavno nestane.
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi