Džanan Musa iskoristio dolazak Antoinea Griezmanna u New York

Fotografija "osvanula" na Instagramu

Džanan Musa iskoristio dolazak Antoinea Griezmanna u New York

E. Čaušević

Košarkaši Brooklyn Netsa u petak su propustili priliku da izjednače na 2:2 u seriji protiv Philadelphije 76ersa.

Netsi su pred svojim navijačima igrali odličan meč, ali su na kraju sve prokockali. 76ersi uspjeli su da dođu do preokreta i slave sa 112:108, te sada u ovoj seriji vode sa 3:1.

Košarkaši Brooklyna imali su i posebnu podršku s tribina jer je na ovom meču bio i napadač Atletico Madrida, Antoine Griezmann. Mnogi su bili iznenađeni kada su francuskog napadača vidjeli u dvorani iako je sezona u Španiji u punom jeku.

Međutim, Griezmann je odlučio da doputuje u New York i bodri svog dobrog prijatelja D'Angela Russella koji igra za Brooklyn. Košarkaši ovog tima iskoristili su priliku da se slikaju s njim, a to je uradio i mladi bh. košarkaš Džanan Musa.

Musa je fotografiju s Griezmannom objavio na svom Instagram profilu, a mnogi vjerovatno nisu ni slutili da je bh. košarkaš toliko viši od napadača madridskog kluba.

View this post on Instagram

🇧🇦X🇫🇷 @antogriezmann

A post shared by Dzanan Musa (@dzananmusa) on

Griezmann namjerno dobio žuti karton kako bi mogao gledati utakmicu Brooklyn Netsa

On je u utakmici protiv Celte Vigo dobio peti žuti karton i to zbog jednog nepotrebnog prekršaja, te je bio suspendovan za jučerašnju utakmicu.

Iako se na početku činilo da je to uradio kako bi bio siguran da će igrati u važnoj utakmici protiv Valencije, na kraju izgleda da nije tako.

Naime, kako navode mediji u Španiji, on je to uradio kako bi mogao gledati svog omiljenog košarkaša, D'Angela Russella, koji je u petak igrao sa svojim Netsima utakmicu playoffa.

Takoda je on zapravo spojio ugodno s korisnim, jer će igrati vrlo važnu utakmicu za Atletico, njegov tim je bez njega ostvario pobjedu protiv Eibara, a i on je gleda utakmicu Brooklyna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi