Džanan Musa predstavljen kao "Bosanski princ", a onda briljantan komentar ostavio Luka Dončić

Game of Thrones "epidemija"

Džanan Musa predstavljen kao "Bosanski princ", a onda briljantan komentar ostavio Luka Dončić

E. Čaušević

Jedna od najpopularnijih serija na svijetu Game od Thrones nestrpljivo se čeka već mjesecima, a lagano je "ušla" i u svijet sporta.

Game of Thrones emituje posljednju sezonu zbog čega je nastala "ludnica" širom svijeta jer mnogi s velikim nestrpljenjem očekuju početak ove sezone.

Čak su i sportski klubovi počeli da objavljuju fotografije inspirisane ovom serijom, a to se prvenstveno odnosi na Brooklyn Netse. NBA klub je dizajnirao nekoliko fotografija za ovu seriju, a "ulogu" je dobio i naš Džanan Musa.

Musa je objavio na svom Instagram profilu sjajnu fotografiju pred emitovanje prve epizode posljednje sezone ove serije, a predstavljen je kao Bosanski princ.

No, oglasio se i slovenski košarkaš Luka Dončić koji je napisao "Zar nije kralj", aludirajući na to da je Musa predstavljen kao princ. Naš košarkaš je odlično odgovorio "Korak po korak".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije