Brooklyn prokockao pobjedu protiv Philadelphije, Musa nije ulazio u igru

Teška situacija za Netse

Brooklyn prokockao pobjedu protiv Philadelphije, Musa nije ulazio u igru

S. Pašalić

Košarkaši Philadelphie 76ersa su u četvrtoj utakmici doigravanja savladali Brooklyn Netse u gostima sa 112:108.

Netsi su dobro otvorili utakmicu i nakon prve četvrtine vodili sa 33:24. U drugoj četvrtini Philadelphia je uspjela malo smanjiti prednost Brooklyna pa se na odmor otišlo sa 63:57 za domaći tim.

Brooklyn je tokom cijele treće četvrtine održavao ovu prednost, a to se nastavilo i početkom posljednje četvrtine, ali je onda Philadelphia napravila preokret i stigla do pobjede 112:108. Philadelphia sada vodi 3:1 u seriji i nakorak je od prolaska dalje.

76erse su do pobjede predvodili Joel Embiid sa 31 poenom i 16 skokova i Tobias Harris sa 24 poena.

Kod Brooklyna Caris LeVert je bio najefikasniji sa 25 poena, a pratili su ga Jarrett Allen i D'Angelo Russell sa 21 poenom. Džanan Musa je bio na klupi Brooklyna, ali nije ulazio u igru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi