Junak nacije nakon velike pobjede: Bog je najveći

Džanan Musa

Junak nacije nakon velike pobjede: Bog je najveći

Eldar Ganibegović

Košarkaši Bosne i Herceogovine upisali su veliku pobjedu.

U šestom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Skenderiji je pala Bugarska rezultatom 76:73.

Uz zvuk sirene tricu je pogodio Džanan Musa i donio našoj reprezentaciji pobjedu koja znači prolazak u drugi krug takmičenja.

"Bog je najveći. Ja sam iznimno zahvalan što sam mogao taj šut da dobijem. Odigrao sam stvarno lošu utakmicu i mislim da su momci na kraju meni vjerovali i ja im se zahvaljujem na tome. Dobili smo utakmicu, to je najbitnije i nastavit ćemo se boriti", rekao je Musa pa dodao:

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

"Jednostavno, mislim da je ovo period "nesezone" kad smo malo i umorni i svi nekako prašnjavi, ali na kraju sam skupio snage i mi svi da dobijemo ovu utakmicu i jako sam zahvalan na tome."

Bosna i Hercegovina je tako ovaj krug kvalifikacija završila s omjerom od tri pobjede i tri poraza. 

Top Komentari

FahroKonjHodzic
bravo becire izbornice bosnicu budalasu celavi isprdijo si samo si zafuntavo
2 15
Lud
BOG je na nebu .... a ti se spusti na Zemlju ... poletio si bez razloga!
14 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi