Džanan Musa o napadu njegovog saigrača na djevojku: On mi je prijatelj i podržat ću ga, ali...

Kurucs se našao u problemu

Džanan Musa o napadu njegovog saigrača na djevojku: On mi je prijatelj i podržat ću ga, ali...

M. Šljivak

Saigrač Džanana Muse iz Brooklyn Netsa, Latvijac Rodions Kurucs, nedavno je uhapšen zbog napada na djevojku.

Kurucs je u svom stanu u junu napao sada već svoju bivšu djevojku, a viđena je prava drama.

Par se posvađao, Kurucs je zgrabio nož i prijetio je da će se ubiti. Nakon toga je krenuo u napad na djevojku, koji je završio sa povredama.

Prvo ju je davio rukama, zatim bacio na krevet, te ju je dva puta ošamario, a zatim ugrizao za usnu.

Latvijac je jedan od najboljih prijatelja bh. košarkaša Džanana Muse, a reprezentativac BiH za američke medije nije želio previše govoriti o tome.

"Rodi je jedan od mojih najboljih prijatelja i uvijek ću ga podržavati u onom što radi. Ne želim ga osuđivati zbog bilo čega. Ne znam šta se dogodilo, ne želim ništa komentarisati. On mi je jedan od najboljih prijatelja i podržavat ću ga", rekao je Musa za The Post.

Kurucs je izabran u drugoj rundi NBA drafta prošle godine, ali za razliku od Muse mnogo je bolje iskoristio šansu od bh. košarkaša.

Protekle sezone Kurucs je ubacivao devet poena po utakmici u najjačoj ligi svijeta.

Top Komentari

mile
Jb te on
0 0
VelaHavle
I ovaj mali se ko vegeta u sve mijesa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi