Džanan Musa ponovo zablistao u dresu Long Island Netsa
Brooklyn Netsi su odlučili poslati mladog bh. košarkaša u Razvojnu ligu kako bi se navikao malo na američki stil košarke, a Musa je to iskoristio na najbolji način jer je odigrao još jednu sjajnu partiju.

Vodio svoj tim do pobjede protiv Raptorsa

Džanan Musa ponovo zablistao u dresu Long Island Netsa

Endin Čaušević

Košarkaši Long Island Netsa sinoć su pobijedili Raptorske 905 sa 97:90, a još jedan sjajan meč odigrao je Džanan Musa.

Za Musu je ovo novi meč u Razvojnoj ligi u kojoj nastupa nakon odluke Brooklyn Netsa, te je još jednom pokazao o kakvom košarkašu se radi. Long Island Netsi su u veoma zanimljivoj utakmici slavili sa 97:90, a do pobjede ih je vodio upravo sjajni Musa.

Naš mladi košarkaš je upisao 21 poen na ovoj utakmici, te je dodao još osam skokova. Za Musu je sigurno najbitnije da nastavi igrati na ovako visokom nivou kako bi pokazao trenerima Brooklyn Netsa da možda zaslužuje i veću priliku u NBA ligi.

Top Komentari

plavi kanarinac
Haha doncic bi igrao 1 na 5 u ovoj ligi i bilo bi gusto ...
15 77
Sanel1980
Za ostale neke koji misle pljivati Musu da objasnimo situaciju.Sada on razvija fizikalije da bi mogao uopste da igra u nba (sto mu se uostalom i vidi na tijelu),ove sezone nece dobivati nikakve ozbiljnije minute u netsima,mozda i samo mozda ako ovi ne dosegnu play Off,5-10 minuta.Ovu ligu igra samo iz tog razloga da ne ispane skroz iz takmicarske forme,posto ce i dalje da ga ubacuju u nba povremeno.Musa je projekt netsa u nba,sa ovakvim tijelom on ne moze igrati,ali za 2 godine sa pravim razvojem moze biti zvijer
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi