Džanan Musa poslao poruku svim građanima Bosne i Hercegovine

Trebamo ga poslušati

Džanan Musa poslao poruku svim građanima Bosne i Hercegovine

E. Čaušević

Pandemija koronavirusa stvorila je veliki haos u NBA ligi gdje ima nekoliko zaraženih košarkaša.

Brooklyn Netsi su prije dva dana potvrdili da su četvrotica košarkaša ovog tima zaražena, a među njima je i Kevin Durant. No, na svu sreću bh. košarkaš Džanan Musa je bio negativan na testiranju i on se nalazi u kućnoj izolaciji.

Još uvijek nema nikakvih naznaka kada bi se NBA liga mogla nastaviti, a Netsi su svojim košarkašima napravili poseban plan treninga kojeg se trebaju pridržavati u izolaciji.

Košarkaši Netsa snimili su i apel za sve građane širom svijeta da se pridržavaju mjera zaštite u borbi protiv pandemije koronavirusa. Poruku za bh. građane imao je i Musa.

"U ovako ozbiljni trenucima moramo biti odgovorni i pažljivi. Ostani kod kuće i na taj način pomozi da se ovaj virus zaustavi", poručio je mladi košarkaš Brooklyn Netsa.

Top Komentari

Ivica_Osim8
I ja sam njemu govorii, da više trenira, a manje instagram koristi, nije me poslušao, al eto ja cu njega
6 2
Zulfikar
Ko je Musa?
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi