Džanan Musa protiv Darka Todorovića za finale

Mozzart All Star humanitarni turnir u FIFA 20

Džanan Musa protiv Darka Todorovića za finale

E. Škorić

Mozzar All Star humanitarni turnir u FIFA 20 bliži se kraju, a u finalu će i BiH imati jednog predstavnika.

Bh. košarkaški reprezentativac Džanan Musa u polufinalu turnira sastat će se s nogometnim reprezentativcem naše zemlje Darkom Todorovićem, dok će u drugom polufinalu snage odmjeriti Ivan Šaponjić i Nikola Milenković.

Zanimljivo da je Musa u četvrtfinalu deklasirao Amera Gojaka u dva meča, dok je Todorović nadigrao Luku Jovića.

Kladionica Mozzart već je objavila kvote za polufinalne okršaje na koje se možete kladiti do subote u 19 časova. Napominjemo, za klađenje se računa samo prvi meč u oba polufinala.

Kvota na pobjedu Muse je 1.30, a na pobjedu Todorovića čak 7. Kompanija Mozzart pripremila je zagarantovanih po 10.000 eura za bolnice koje se bore protiv virusa COVID-19 u Beogradu i Sarajevu, a tom fondu biće pridodati svi gubitni tiketi uplaćeni na ovo takmičenje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi