9

Komentari (9)

Gvardijan
@ pjanje.sa Kakva je razlika?Real je i u kosarci i u fudbalu kultni klub i da bi u njima igrao moras bas biti veliki igrac.Znaci ja nisam uporedjivao dva sporta vec velicinu kluba kao sto je Real u cjelosti sa svim svojim klubovima i u sportovima u kojima se takmice.
user1574859714
Ma Musa je za ove klubove iz sredine tabele.Imao je priliki da igra u velikim klubovima iii nula,nista.
DjevicaMarija
Musa je pravi dragulj i potencijal. Rođeni vođa i prvi strijelac. U Realu to može ostvariti i malo je takvih klubova kao Real. Vidjet ćete
hamdi kurtes
Nije on kvalitet za Reala,budimo realni.
Mostarac94
Pa vi ste pisali sa je vec presao u Real hahahah
kenny
Vidis da i visinu nemogu pogoditi
Gvardijan
Daleko je on po vrijednosti od Real Madrida u kosarci kao sto su to bili Elvir Baljic i Jovic u fudbalu.Znaci biti ce promasena investicija kao i ova dvojica fudbalera.
Gvardijan
Ja i jesam ocekivao ovoliko minusa jer smo mi Bosanci jako nerealni i sve preuvelicavamo.
pjanke.sa
Od mene si dobio minus jer si lupio glupost pravu. Odva sporta se ne mogu porediti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.