Slučajno ili ne FIBA otkrila novi klub Džanana Muse!

Zanimljiv detalj

Slučajno ili ne FIBA otkrila novi klub Džanana Muse!

Admin Čaušević

Džanan Musa je trenutno na reprezentativnom okupljanju u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. 

Musa je iza sebe imao fantastičnu sezonu u dresu Breogana te je potpuno zasluženo osvojio MVP nagrada za najboljeg pojedinca Endesa lige.

Jednom od najboljih bh. košarkaša je ugovor s Breoganom istekom i trenutno je slobodan u izboru nove sredine.

Ovaj 23-godišnjak se već neko vrijeme spominje s Real Madridom, a dodatno je sve zakomplikovala FIBA.

Naime, na zvaničnoj stranici FIBA-e na kojoj se mogu pronaći osnovne informacije o bh. košarkašima navodi se da je Musa novi igrač Real Madrida.

No description available.

Gdje ima dima ima i vatre te je očigledno kao je sjajno krilo u igri da potpiše za jedna od najuspješnijih evropskih košarkaških klubova.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Inače, na prvom julskom meču reprezentacije u porazu od Češke(93:81) Musa je bio najbolji u bh. timu sa 16 poena.

Priliku za još bolji nastup i potvrdu plasmana u treću fazu kvalifikacija za Mundobasket Musa i društvo će imati u ponedjeljak kada u Skenderiji dočekujemo Bugarsku.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gvardijan
Daleko je on po vrijednosti od Real Madrida u kosarci kao sto su to bili Elvir Baljic i Jovic u fudbalu.Znaci biti ce promasena investicija kao i ova dvojica fudbalera.
2 18
hamdi kurtes
Nije on kvalitet za Reala,budimo realni.
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi