Džanan Musa se javio iz New Yorka: Sve je to samo nesporazum, dolazim na okupljanje reprezentacije!

Bh. košarkaš za SportSport.ba

Džanan Musa se javio iz New Yorka: Sve je to samo nesporazum, dolazim na okupljanje reprezentacije!

E. Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine za nekoliko sedmica igra utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Finske i Češke.

Izabranici Duška Vujoševića će tako nastaviti svoj put u kvalifikacijama za SP, ali ovaj put naš selektor će moći računati na najjači sastav. Poznato je da zbog obaveza prema svojim NBA klubovima Džanan Musa i Jusuf Nurkić nisu mogli nastupiti u prethodne dvije utakmice, ali je potvrđeno da će biti dio ekipe narednog mjeseca.

Musa je to potvrdio prije dva dana putem zvanične Facebook stranice, no večeras je nastao veliki nesporazum zbog intervjua koji se pojavio na FTV. U tom razgovoru Musa je rekao da nije siguran da dolazi u sptembru na okupljanje što je zbunilo bh. navijače. Međutim, u razgovoru za SportSport.ba mladi bh. košarkaš je otkrio šta se zapravo desilo, te je još jednom potvrdio da dolazi na okupljanje za mečeve s Finskom i Češkom.

"Sve je to bio samo jedan nesporazum. Želim reći da sam siguran za sljedeće okupljanje bh. reprezentacije. Vijest koja je izašla je produkt intervjua koji sam dao dan prije dogovora s klubom oko reprezentacije, a on je tek danas emitovan. Sve je potvrđeno i tim može računati na mene", poručio je Musa iz New Yorka za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije