Poznat uži spisak reprezentacije BiH: Nurkić, Musa, Gordić...

Za utakmice sa Finskom i Češkom

Poznat uži spisak reprezentacije BiH: Nurkić, Musa, Gordić...

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine će u septembru odigrati dvije utakmice četvrtog ciklusa kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. godine.

Stručni štab muške seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine saopštio je uži spisak igrača za predstojeće kvalifikacione utakmice.

Na spisku se nalaze sljedeći igrači:

Nemanja Gordić, Adi Zahiragić, Darko Talić, Amar Gegić, Džanan Musa, Edin Atić, Almir Hasandić, Aleksandar Lazić, Adin Vrabac, Milan Milošević, Nedim Buza, Emir Sulejmanović, Amar Alibegović, Ajdin Penava, Miralem Halilović, Jusuf Nurkić, Elmedin Kikanović, Andrija Stipanović, Markus Lončar.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Muška seniorska reprezentacija okupiće se u četvrtak, 30. augusta u Sarajevu. Naši momci će u 1. kolu 13. septembra gostovati Finskoj, a tri dana kasnije dočekuju Češku.

Top Komentari

BosnaZmaj
Razbite ih !!!!!!
14 2
ibrahim51
Sretno da bude
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi