Edin Džeko objavio fotografiju Bryanta i njegove kćerke, a u komentarima se oglasio i Totti

Vijest koja je sve šokirala

Edin Džeko objavio fotografiju Bryanta i njegove kćerke, a u komentarima se oglasio i Totti

Endin Čaušević

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobe Bryant poginuo je jučer u helikopterskoj nesreći.

Bryant je putovao na turnir na kojem je trebala igrati njegova ženska ekipa, ali nažalost nikada nije stigao na odredište. Helikopter se srušio u blizini Los Angelesa, a ukupno je poginulo devet osoba među kojima je i Bryantova kćerka Gianna.

Ova vijest je potresla cijeli svijet, te su se mnogi nadali da su u pitanju lažne vijesti. No, na veliku žalost policija je brzo potvrdila da je Bryant poginuo, te da je stradalo još osam osoba.

Nakon ove tragedije oglasio se i bh. napadač Edin Džeko koji je na Instagramu objavio fotografiju Bryanta i njegove kćerke Gigi.

"Legende žive vječno", poručio je Džeko, a u komentarima su se, između ostalih, oglasili Francesco Totti i Damir Džumhur.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi