Džanan Musa ubacio 10 poena u pobjedi Netsa
Foto: EPA

Solidno izdanje bh. košarkaša

Džanan Musa ubacio 10 poena u pobjedi Netsa

M. Šljivak

Brooklyn Netsi savladali su u svom Barclays Centru Sacramento Kingse rezultatom 116:97.


Netsi su vodili od prve do posljednje minute ovog meča. Kingsi nisu pokazali previše, samo su jednom u kompletnoj utakmici imali izjednačenje i to u prvoj dionici, dok su u ostalom dijelu meča imali uglavnom veliki zaostatak.

Kingsi na kraju nisu mogli proći bez novog poraza, ukupno osmog u sezoni i sada su na omjeru od šest pobjeda i osam poraza.

Sa druge strane Netsi imaju pobjedu više, a do trijumfa ih je vodio Spencer Dinwiddie sa 23 poena, te Joe Harris sa 22 poena.

Džanan Musa je imao solidnu rolu, posebno u odbrani, dok u napadu nije previše pokazao. Ipak je uspio ubaciti 10 poena, a skupio je šest skokova.

Harrison Barnes je sa 18 poena bio najefikasniji u poraženom timu.

Top Komentari

Rigel
Novinar, kad vec izbacis clanak o nastupu Muse, napisi brate koliko je igrao, kakav je procenat suta imao za 2 a koliki za 3... Daj ba malo, nesto... Ili je samo da da izbacim clanak, pa kako god.
8 0
karlhajncbrazzzo
A gdje je video našeg Muse?
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi