Džanan Musa ubacio 17 poena uz 13 skokova u pobjedi Long Island Netsa

Nova dobra partija

Džanan Musa ubacio 17 poena uz 13 skokova u pobjedi Long Island Netsa

Košarkaši Long Island Netsa porazili su sinoć na domaćem parketu Windy City Bullse sa 103:89 uz vrlo dobru partiju Džanana Muse.

Podsjetimo, bilo je najavljeno da će Musa sinoć igrati za Brookln Netse u NBA ligi protiv Philadelphia 76ersa, ali ipak je u posljednji čas ponovo prekomandovan u Razvojnu ligu.

To očigledno nije mnogo poremetilo sjajnog bh. dragulja koji je ubacio 17 poena čemu je dodao i 13 skokova. Najefikasniji u njegovom timu na kraju je bio Mitchell Creek sa 25 poena.

Inače, Long Island Netsi imaju omjer 11-4, dok su njihovi sinoćnji rivali na omjeru 5-12.

Nadamo se da će Musa nastaviti sa ovako dobrim partijama i da ćemo ga uskoro ponovo gledati u dresu Brookly Netsa jer je već dosta puta dokazao da mu nije mjesto u Razvojnoj ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi