Musa vraćen u tim Booklyna, priliku će dobiti protiv Philadelphije

Nakon sjajne partije u Razvojnoj ligi

Musa vraćen u tim Booklyna, priliku će dobiti protiv Philadelphije

Mladi bh. košarkaš Džanan Musa vraćen je u tim Brooklyn Netsa.

Musa je u posljednjih nekoliko sedmica stalno na relaciji Razvojna liga - NBA liga, tačnije Long Island Nets - Brooklyn Nets, a nakon što je odigrao nekoliko mečeva zaredom u Razvojnoj ligi bit će vraćen u NBA.

U tome mu je vjerovatno pomogla posljednja partija u kojoj je ubacio čak 27 poena što mu je bio i najbolji meč otkad je otišao u Sjedinjene Američjke Države.

Musa će novu šansu da se dokaže u NBA-u imati protiv Philadelphia 76ersa, a taj meč je na rasporedu u noći sa srijede na četvrtak.

Inače, Musa ove sezone na NBA parketima prosječno bilježio nešto manje od četiri minute po meču te postiže 1,7 poena uz 0,4 skokova.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Sad ga lomi Musa. ;)
14 5
epa
Sretnooo Musaa
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi