Džanan Musa ubacio pet poena, Netsi ne izgledaju kao tim za doigravanje

Bez promašaja iz igre

Džanan Musa ubacio pet poena, Netsi ne izgledaju kao tim za doigravanje

M. Šljivak

Brooklyn Netsi lagano su večeras poraženi od Orlando Magica rezultatom 128:118.

U prvoj utakmici Netsa nakon četveromjesečne pauze nismo mogli vidjeti puno, pa je na kraju Magic lagano došao do pobjede u ovom susretu.

Dominirao je Orlando tokom kompletnog meča. Ništa Netsi nisu mogli napraviti i na kraju je Magic u direktnom duelu za doigravanje upisao važnu pobjedu.

Džanan Musa je ušao u igru u posljednjoj dionici. Ušao je kada je sve bilo gotovo i uspio je odraditi dobar posao. Za gotovo 10 minuta na parketu ubacio je pet poena (2/2 iz igre), a dodao je i dva skoka i jednu asistenciju.

Kod Netsa najefikasniji je bio Timothe Luwawu-Cabarrot sa 24 poena, dok je Magic do trijumfa vodio duo Fournier- Vučević. Prvi je ubacio 24, a drugi 22 poena.

Netsi nikako ne izgledaju kao tim za doigravanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi