Nakon potpisa oglasio se i Džanan Musa

Pronašao novi klub

Nakon potpisa oglasio se i Džanan Musa

S. Mlaćo

Džanan Musa je jučer pronašao novi klub.

Naime, Musa je dogovorio saradnju sa španskim klubom Breogan Luga.

Ovaj španski klub izborio je plasman u ACB ligu prošle sezone, te sada traže pojačanja za novu sezonu. Musa je među prvim pojačanjima ovog kluba za novu sezonu, te ćemo našeg košarkaša naredne sezone gledati u ACB ligi.

Pored Muse Breogan bi rado u svojim redovima vidio američkog košarkaša Marcquisea Reeda, zatim Alexandrea Chassanga, Jordana Sakha i Strahinju Mićovića.

Sada se oglasio putem twitera.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

“Hvala mojoj porodici, prijateljima i cijeloj Breogan organizaciji na porukama dobrodošlice. Moje je zadovoljstvo biti dio ovako sjajnog tima i grada”, napisao je Musa.

Top Komentari

Passionmerka
Kako je nisko pao
4 9
Hanson091
Zelja od malena mu bila da potpise za ovaj klub buhahha
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi