10

Komentari (10)

Hanson091
Zelja od malena mu bila da potpise za ovaj klub buhahha
Passionmerka
Kako je nisko pao
King_Kenny
...nisko su pali ovi sto s ga doveli hahahahahah...kad vide kako su se zaj*bali klupa mu ne gine do kraja sezone,a onda noga...on je klasicni primjer kako u danasnju NBA moze svasta da zaluta.
Edward NewGate
@King_Kenny de nam momak reci gdje si ti igrao, gdje igras, koliko zaradjujes? Koje godine si bio prvak Europe? Sto mrzim ove pametnjakovice sto traze od mame i tate 3 km da moze otici u carsiju na kafu, a ovamo popljuvase sve zivo. Pacenici.
dinass
Nisko,milioner u dvadesetim,mjesecno se zaradit godisnju platu tvojih roditelja.Bas nisko
King_Kenny
@dinass ...ma jasta,uzeo momak milionce i to nam je najuspjesniji sportista...zato i jesmo najnesportskija nacija na planeti bez i jedne medalje na OI...onaj Djokovic zaradio 150 miliona,a lik se lomi vise nego ikad,ne propusta ni jedan turnir,evo ode i na OI...vasom logikom trebao je zavrsiti karijeru cim je prvi milion zaradio...
Passionmerka
Idiote, kupit cu tebe i tv9je roditelje. Ovdje ne k9mentarisem nicije roditelje niti plate, vec kako je nisko pao u smislu timova. Od NBA, preko Efesa gdje nije igrao to tima koji je tek izborio plasman u prvu ligu.
user601
ponekad imas zastoj saobracaja na autoputu..kakva ti je solucija?? cekati da se saobracaj ponovo pokrene ili traziti neku zaobilaznicu...mozda je i on uvidio da nije bas odmah za NBA,Hezonja je bio 6 godina u NBA od kluba do kluba i nije se probio,da sad rastura u Grckoj,mozda je i sazrio kao licnost...vrijeme ce pokazati...nije svatko Doncic ili Jokic.....
Pajkan
ACBA Liga.Za neupucene druga najjaca Liga na svijetu.
Edin Bugojno
Izvini jarane ,ne tražim od mame i tate za kafu,sam ih zaradim,još prije par godina su me ovdje neki izvrjeđali jer sam napisao da on nije bio dorastao za NBA ligu,sad se to i vidi,a da je kapacitet-nije.Da jest,valjda bi neko to dosad vidio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.