Regionalna liga za košarkašice

Džebo: U svakoj utakmici idemo na pobjedu

Midhat Šljivak

U okviru 3. kola Regionalne lige košarkašice Play Offa će na domaćem terenu snage odmjeriti sa Triglavom.

U prva dva susreta košarkašice sarajevskog kluba su upisale po pobjedu i poraz, a Nikolina Džebo je zadovoljna kako su ona i njene saigračice otvorile sezonu.

"Zadovoljni smo kako smo odigrali drugu utakmicu. Bitno je da smo na otvaranju sezone ostvarili pobjedu u Regionalnoj ligi, a nadam se da će ih biti još", istakla je Džebo.

"U prvoj utakmici nas šut nije služio, pa smo izgubili od Grosuplja, koje nije bolja ekipa od nas. Upravo smo između prve i druge utrakmice najkviše radili na šutu, što se moglo vidjeti na gostovanju kod Badela", dodala je sjajna košarkašica Play Offa.

Večeras će Play Off snage odmjeriti sa Triglavom, a Nikolina očekuje pobjedu.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Ne znam da li se ekipa Triglava promijenila u odnosu na prošlu godinu, ali mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu, pa će tako biti i ovaj put", zaključila je Džebo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.