Džemić: Moramo ići na pobjedu

Sparsi na teškom ispitu

Džemić: Moramo ići na pobjedu

S. Mlaćo

Košarkaši Sparsa Realway sutra igraju meč 17. kola ABA 2 lige protiv Heliosa u Sloveniji.

Svoja očekivanja otkrili su trener Sparsa Nedim Džemić i Kenan Kamenjaš.

"Igramo protiv ekipe Heliosa koja ima samo jedan poraz na svom terenu i to mnogo govori o njihovom kvalitetu. Oni daju sve od sebe da odbrane domaći teren, ali naša situacija je takva da ćemo kao i na prošlom gostovanju, morati ići na pobjedu. Samo na taj način se možemo nadati bijegu sa dna tabele. Svaka naredna utakmica nam je prilika da taj cilj ostvarimo", kazao je Džemić.

Svjestan izazova je i Kamenjaš.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Očekuje nas zahtjevna utakmica, protiv nezgodne ekipe koja je izuzetno dobra napadački. Svi smo zdravi, što je najvažnije i željni da se revanširamo za nesretan poraz u prvom dijelu sezone u Sarajevu", rekao je Kenan Kamenjaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti