5

Komentari (5)

Haris1919
Seljaci, liga se ne igra samo zadnjih 8 kola. Daleko vam opstanak bio ?
Alpasinacxx
Sretno Spars Realway. Ubiti sol u Tuzlacima sutra. :D
K79
Mislim da neće biti potrebe ubijati so jer sloboda je osigurala opstanak tako da ce Mulaomerovic dati sansu igracima koji nisu do sada mnogo igrali u svakom slučaju nadam se da ce BiH i iduće sezone imati dva predstavnika! Sportski pozdrav iz Tuzle !
Speed2303
K79 mislim da grijesis, vrlo vazna utakmica sutra za Slobodu, jer u slucaju pobjede Sparsi gube pravo ucesca iduce godine u ABA 2 ligi, tako da Sloboda nema konkurenciju da do kraja prvenstva izbori ABA 2... a u slucaju poraza Slobode, Sparsi ostaju u igri i kroz prvenstvo imaju bolju poziciju da izbore i oduce godine ABA 2, jer Sloboda ce startati sa 4. pozicije sto ih vodi na Igokeu i realno je da izgube tako da ce utakmica za trece mjesto protiv ( Sirokog ili Sparsa odlucivati o uceaniku u ABA 2 ligi iduce godine. Tako da ce sutra Sloboda igrati maximalno i bez kalkulacija. LP ;)
K79
Nisam znao da to funkcionise tako ja sam mislio da je sloboda obezbjedila opstanak i samim ti i ucesce iduće godine u svakom slučaju bilo bi dobro da imamo dva predstavnika jer je to definitivno nešto što generalno treba BiH košarci
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti