Džidić nakon važne pobjede: Nadam se pobjedi i u Vogošći

Pobjeda Čapljinaca nad KK Promo

Džidić nakon važne pobjede: Nadam se pobjedi i u Vogošći

S. Mlaćo

Vrijednu pobjedu u svojoj dvorani upisali su večeras košarkaši Čapljine protiv KK Promo.

Bilo je 65:62 u neizvjesnoj završnici, te domaći mogu itekako biti zadovoljni.

"Imali smo grč rezultata. Osjetilo se to danas, a utakmica je bila slična onoj sa Zrinjskim. Mogli smo dva - tri puta prelomiti meč, ali smo smogli snage i izvukli utakmicu. Sveli smo njhovog najboljeg igrača Ervin Lee na devet poena, te čestitam momcima i mislim da ćemo dobiti sve više samopouzdanja", kazao je trener HKK Čapljina Boris Džidić, te se dotakao i narednog rivala.

"Sada idemo u Vogošću i nadamo se pobjedi. Oni nemaju pobjede i nadam se da neće imati ni poslije nas. Spremat ćemo se kao da je finale Svjetskog prvenstva.".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Dodao je da će Čapljina u narednim danima dobiti novo pojačanje i to na poziciji playmakera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi