Džidić: Ponosan sam što sam novi trener Slobode

OKK Sloboda predstavila novog trenera

Džidić: Ponosan sam što sam novi trener Slobode

J. Duvnjaković

OKK Sloboda danas je u svojim klupskim prostorijama predstavila novog trenera ove ekipe Borisa Džidića.

Džidić je na današnjoj konferenciji za novinare kazao da je sretan i ponosan što je došao u Tuzlu, te što je dobio priliku za rad u jednom od najboljih i najorganizovanijih košarkaških klubova u našoj zemlji.

"Zahvaljujem se na ukazanom povjerenju. Smatram da je ovo izuzetan napredak u mojoj trenerskoj karijeri. Od ranije poznam većinu igrača i vjerujem da ova ekipa Slobode ima veliki potencijal", rekao je Džidić.

Mladi trener OKK SLoboda svoj debi na trenerskoj klupi ovog kluba imat će već sutra kada njegova ekipa gostuje u Hadžićima gdje će igrati protiv ekipe KK Bošnjak.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Imam veliki respekt prema našem sljedećem protivniku. Smatram da je to jedna dobra ekipa koju mnogi bez razloga otpisuju. Namučili su Sparse prije nekoliko kola i znamo da nas očekuje teška utakmica", rekao je Džidić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.