Efes siguran protiv Maccabija
Košarkaši Anadoulu Efesa potvrdili su sjajnu formu i sigurnom igrom savladali izraelski Maccabi iz Tel Aviva.

Tim iz Istanbula potvrdio da je u sjajnoj formi

Efes siguran protiv Maccabija

Košarkaši Anadoulu Efesa potvrdili su večeras da su u sjajnoj formi savladavši u svojoj dvorani sigurnom igrom košarkaše Maccabija iz Tel Aviva rezultatom 90:77.

Ekipa Oktaya Mahmoutija ove sezone se ne šali. Anadoulu Efes od početka Eurolige igra sjajno i to potvrđuju iz kola u kolo. Večeras su bez ikakve šanse ostavili košarkaše Maccabija iz Tel Aviva prije svega zahvaljujući ujednačenom napadu.

Čak šest košarkaša Efesa postiglo je 10 i više poena a prednjačili su igrači koji igraju na centarskim pozicijama Bryan Dunston i Tibor Pleiss koji su zabili po 14 poena. Sjajan je bio i srpski playmaker Vasilije Micić sa 12 koševa i 8 asistencija.

O'Bryant s 19 poena je bio najraspoloženiji košarkaš izraelskog sastava dok je Alex Tuyus dodao 12 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi