Ekipa Virtusa iz Bologne vratila se treninzima

Neočekivana vijest iz Italije

Ekipa Virtusa iz Bologne vratila se treninzima

E. Oštraković

Neočekivana vijest, obzirom na trenutno stanje u Italiji zbog koronavirusa, stigla je od ekipe koju sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević, Virtusa.

On je u razgovoru za italijanske medije potvrdio da je njegov tim krenuo sa treninzima nakon pauze zbog koronavirusa.

Vijest je sasvim neočekivana zato što se jučer pojavila informacija da je preko 600 ljudi preminulo zbog ovog virusa.

"Vratili smo se treninzima nakon ove pauze. Radimo na održavanju forme kod naših igrača. Znamo da nije lako, ali ne odustajemo. Firma koja radi dezinfekcije će danas doći i pripremiti nam teretanu. Tako ćemo biti bezbijedni da se pripremamo", rekao je Đorđević.

Potražite više informacija na temu Lega A:

Nadamo se da je ovo samo jedna u nizu dobrih vijesti oko nastavka treninga, te nastavka takmičenja u svim sportovima širom svijeta.

Promo

Top Komentari

Ante G.
Kakv je ovo bolesnik. Neki dan citam kako pljuje po amerikancima, koji zele kuci... Prica o zajednistvu, ekipi... Kako je to licemjerno! Iza svega se krije samo njegova zelja, sebicnost, da on vodi ekipu, da se sve povinuje njegovim ciljevima. I evo ni sedam dana posle toga, ova odluka... Zemlja se raspada, on nastavlja da odrzava formu igraca. Smece, odraz neljudskosti i sebicnosti.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi