Odgođen meč Darussafake i Virtusa

Koronavirus i dalje diktira i sportskim događajima

Odgođen meč Darussafake i Virtusa

Odlučujući susret grupe E košarkaškog Eurocupa između turske Darussafake i talijanskog Virtusa odgođen je do daljnjeg, javljeno je iz uprave ovog natjecanja. 

Iako su se danas u toku dana mogla čuti različita mišljenja oko odigravanja meča Eurocupa između Darussafake i Virtusa ove večeri je stiglo i zvanično saopćenje. Duel se odgađa, a detalji oko novog termina meča bit će poznati u narednih nekoliko dana.

Tursko ministartsvo vanjskih poslova bilo je izričito da nikome ko dolazi iz Italije ili je u istoj boravio u prethodnih 14 dana ne dozvoli ulazak na teritoriju svoje zemlje. Naravno, riječ je o mjerama predostrožnosti zbog korona virusa.

Podsetimo, pobjednik grupe je Partizan, koji će u posljednjem kolu dočekati Trento, dok će se Darussafaka i Virtus obračunati za drugu poziciju i kartu za četvrtfinale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi